PC

Paradox kupio prava na igru Prison Architect

Paradox Interactive, poznata švedska izdavačka kuća koju pre svega prepoznajemo po sjajnim strateškim i menadžerskim igrama, objavila je juče da je otkupila prava i intelektualno vlasništvo nad igrom Prison Architect, od studija Introversion Software koji je igru kreirao.

Prison Architect je izašao 2015. godine (od 2012. dostupan kao alfa verzija) i veoma brzo stekao veliku popularnost zbog inovativnog i zaraznog gejmpleja, koji je fokusiran na izgradnju i vođenje jednog zatvora maksimalne sigurnosti.

Ono zbog čega je igra stekla posebnu popularnost i ljubav fanova, jeste to što su svih ovih godina njeni tvorci marljivo radili kako bi učinili da igra nikada ne postane dosadna ili prežvakana, dodavajući stalno nove opcije i elemente gejmpleja.

Mark Moris, jedan od suosnivača studija i idejni tvorac igre, je ovo prilikom rekao da je rad na ovo igri za sve u studiji bio “neverovatno nagrađujuć” i da su veoma zadovoljni sa onim što ostavljaju iza sebe, te da jedva čekaju i sami da vide u kom pravcu će Paradox nastaviti da razvija igru, da znaju da je ostavljaju u dobrim rukama, i da sada konačno mogu da se fokusiraju na nove projekte.

Iz Paradoxa kažu da su protekle dve godine imali sjajnu saradnju sa ljudima iz Introversion Software i da su shvatili da je igra kao što je Prison Architect idealni kandidat za novog člana njihove porodice, te da su se stvari odigrale prirodno i da imaju puno ideja za franšizu, koje jedva čekaju da pokrenu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top