PlayStation 4

Najavljena nova Dragon Ball Z igra, biće akcioni RPG!

Retki su anime naslovi koji imaju tako veliku i posvećenu armiju fanova širom sveta kao što to ima Dragon Ball Z serijal, a što je i dokazano neverovatnom popularnošću koju je prošle godine dostigao Dragon Ball FighterZ.

Zato svaki tračak vesti o bilo kakvom novom sadržaju u ovom univerzumu stvara lavinu uzbuđenja među fanovima, pa je tako i danas, jer je Bandai Namco preko Tvitera upravo objavio da nas ove godine očekuje nova Dragon Ball Z igra, i to akcioni RPG naslov!

Osim ovoga, trenutno nemamo više informacija (osim ukoliko neko ne zna japanski), ali ono što znamo je da će više detalja o ovoj novoj igri biti otkriveno tokom DRAGON BALL FighterZ World Tour Finals, koji se održava 26-27. januara.

Osim nove igre, tu je lepa vest i za Fighter Z igrače, jer je najavljen novi karakter – The Warrior iz Universe 11 se pridružuje borbi!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top