PC

Ovo je konačni izgled System Shock rimejka

Rimejk legendarnog horora iz 90-ih System Shock je nešto što fanovi “imerzivnih simsa” jako dugo očekuju još od prvog dana najave i Kickstarter kampanje.

Nažalost, igra je prošla kroz nekoliko veoma teških faze, koja su ukljlučivale odlaganja, menjanje pravca razvoja, pa čak i potpuno restarovanje progresa i start od nule, što je sve rezultiralo sa pauziranjem rada i trošenjem svih para prikupljenih u Kickstarter kampanji

Zato je umesto prvobitnog datuma igra odložena i pomerena za negde u 2020. godinu, ali ono što je bitno je da se nakog teškog perioda rad na igri stabilizovao i teče punom parom.

Danas smo imalli prilike i da vidimo novi video, koji nam pokazuje konačno rešenje za vizuelni identitet i dizajn igre, koji je u usnovi veoma sličan onome što smo videli u demou pre nego što se krenulo sa svim promenama, i ovo je nešto što su fanovi i najviše želeli, tako su uglavnom sada svi zadovoljni.

Kako se vana čini konačni vizuelni stil, da li verno prenosi atmoferu originala?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top