Domaća Scena

Epic Games kupio 3Lateral iz Novog Sada!

Fantastične vesti nam stižu iz samog srca gejming industrije! Gigant koji stoji iza igre Fortnite: Battle Royale, i koji je samo tokom 2018. ostvario profit od 3 milijardi dolara, kompanija Epic Games, je sada kupila domaći studio 3Lateral.

Dobro ste pročitali, kompanija koja postoji već nekoliko decenija i koja je zaslužna za Unreal endžin je dovela 3Lateral pod svoje okrilje za trenutno nepoznatu sumu.

Gamesindusty.biz otkriva da će 3Lateral na čelu sa osnivačem, Vladimirom Mastilovićem, biti na čelu tima u poduhvatu kreiranja digitalnih ljudi i novih tehnologija. Isto tako, 3Lateral će i dalje biti otvoren za saradnju sa drugim kompanijama iz industrije, pa ćemo ujedno viđati još projekata kao što je Hellblade i digitalni Endi Serkis.

Ovo nije samo veliki uspeh sa 3Lateral iz Novog Sada, već i za ceo region, gde će Epic Games biti znatno prisutniji što znači otvaranje novih radnim mesta i još dosta fantastičnih prilika za razvoj domaćih developera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top