PlayStation 4

Predstavljen Dragon Ball Game – Project Z!

Nakon tviter najave koju smo imali pre desetak dana, danas na je i zvanično predtavljena nova Dragon Ball igra, koja nosi naziv Project Z, mada nismo sigurni da li je to radni naslov igre ili konačni.

Igra je, kao što smo već znali iz najave, akcioni RPG, ali u ovom promo trejleru nismo videli gejmplej, tako da o tome još uvek ne možemo da damo sud.

Ono što znamo, ili što bar zaključujemo iz trejlera, jeste da će se priča igre baviti “osnovom” ovog sveta, kako bi bolje i dublje približila čitav Dragon Ball novim generacijama, koje nisu bile tu pre 15-20 godina da odrastaju uz ovaj anime.

Vizuelno igra “fura” prepoznatiljivu cel-shaded grafiku, koja izgleda veoma lepo i daje igri taj anime šmek, kao da gledate crtani.

Nadamo se da ćemo uskoro dobiti i više detalja, kao i neke snimke samog gejmpleja, a ono što znamo je da će nam igra stići negde tokom ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top