PC

Rocksteady radi na Batman: Arkham Crisis?

Glasina o tome koji je sledeći projekat na kojem radi studio Rocksteady u poslednje vreme ima sve više i više, a sada se govori o tome da se krčka nova Batman igra.

Prema navodima sa portala PlayStation Lifestyle, ovaj studio koji se proslavio baš sa igrama iz serijala o superheroju-šišmišu sada priprema Batman: Arkham Crisis. Sajt navodi da su velika sredstva uložena u igri i da se “juri” GOTY kategorija, a da je datum izlaska zakazan za jesen ove godine.

Priča bi trebala biti jedna od najzanimljivijih do sada, a govori se i o tome da bi Arkham Crisis mogao doći sa co-op modom igranja, kao i o mnogo boljim sistemom sporednih misija.

Voleli bismo da vidimo Batman igru sa svim ovim spomenutim elementima, ali pošto se radi samo o nepotvrđenim glasinama, svaku informaciju moramo uzeti sa rezervom dok Rocksteady ne otkrije detalje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top