PC

Anthem – pogledajte 8 minuta slobodnog istraživanja

Ako vam do sada prikazani materijal za Anthem nije bio dovoljan, onda imamo dobre vesti za vas, jer gotovo svakog dana dobijamo novi video koji nas dublje upoznaje sa novim čedom studija Bioware.

Posredstvom kanala IGN, umesto u rešavanju neke od misija, imamo prilike da vidimo kako izgleda i slobodno istraživanje. U trajanju od 8 minuta možete videti eksploraciju, sakupljanje resursa,  borbu sa nekim okolnim čudovištima, a deo gejmleja prikazuje i da svoje odelo možemo rashladiti odlaskom ispod vode.

Ono što se takođe može videti jesu različitosti u Javelin odelima, kao i snagu i okretnost koju nose neka od lakših odela.

Anthem stiže za oko mesec dana, 22. februara, za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top