PC

Autor retro horora Stories Untold sprema novu igru – tabačinu sa golubovima?

Pre sada već pune dve godine, jedno od najprijatnijih iznenađenja u svetu horora bila je igra Stories Untold, koja je predstavlja set od pet omanjih misija sa tematikom i muzikom horora 80-ih, ali takvim i gejmplejom, jer je bila omaž tekstualnim igrama od pre 35 i više godina.

Igra je ostavila veoma pozitivne utiske na nas i bila je svakako osvežavajuće iskustvo, i čini nam se da njen autor, studio No Code i tvorac Džon MekKelen, sada žele da nam donesu još jedno retro iskustvo, ali u potpuno obrnutom pravcu.

U pitanju je tabačina u duhu i stilu PlayStation 1 igara, ali obrt je u tome što se ovde bijemo sa – golubovima!?

Naime, Džon je noćas na svom Tviter nalogu okačio video sa prototipom igre, koji možete videti ispod, a koja se zove Pekken (igra reči sa pigeon(golub) i Tekken), i za koju kaže da će, ukoliko tvit ispod bude retvitovan 10 000 puta, uzeti i napraviti punu igru.

Moramo reći da nas je koncept veoma zaintrigirao, tako da smo mi već retvitovali, jer nas živo interesuje na šta će ovo na kraju da ispadne. Jedno je sigurno, kreativnosti ne manjka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top