Nintendo Switch

Besplatni DLC za Celeste neće stići za godišnjicu igre, otkriveno još detalja šta možemo da očekujemo

Ako je neka igra osvojila srca publike prošle godine, to je svakako neverovatni platformer Celeste, koji je definicija neverovatno teškog i izazovnog platformera koji to nije reda radi, već zato što zaista iziskuje veštinu i reflekse od igrača.

Igra je brzo postala omiljena i kod spidran zajednice, jer je kao stvorena za brze prelaske, ali su je zavoleli i mnogi drugi igrači.

Ono što se trenutno željno očekujemo jeste najavljeni  DLC, koji će biti besplatan za sve vlasnike igre, a koji donosi potpuno nove deonice koje će, prema rečima autora, biti teže i od najtežih stvari koje trenutno postoje u igri.

Novo poglavlje će biti jedna nezavisna celina, i doneće neke nove mehanike i predmete, ali neće biti “Jagoda” koje su bile sakriveni predmeti po levelima, za uporne igrače da ih pronađu i tako promene kraj igre.

Ipak, izgleda da ćemo morati još da sačekamo kako bismo igrali ovaj novi nivo, jer nažalost autori neće uspeti da ga donesu za godišnjicu igre, 25. januar, kako su prvobitno želeli da urade.

Novi datum još uvek nemamo, ali se svakako nadamo da nećemo morati još puno da čekamo.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top