Vesti

Bioware ističe po čemu će se Anthem demo razlikovati od finalne verzije igre

Pre nego što dobijemo priliku da zaigramo Anthem u svom punom izdanju, Bioware je pripremio još jedno u nizu testiranja u kojem će mnogi igrači moći da isprobaju delić ovog MMO-likog naslova.

Demo neće biti isti kao finalna verzija igre, već će se razlikovati po određenim elementima, a jedan od developera je otkrio o čemu se konkretno radi.

Umesto na početak, demo vas stavlja usred same igre, gde je priča već uznapredovala, pa isto tako neće biti tutorijala za upoznavanje sa svetom i kontrolama, očekuje nas i drugačiji balans od onog iz finalne verzije igre, a biće prisutno i dosta bagova.

Nije da smo pesimisti, ali nas najviše zabrinjava podatak da će ekonomija u Anthem beti biti potpuno drugačija od one koja nas očekuje u full izdanju, tako da nećemo znati koliko nas problematične mikrotransakcije očekuju i balans između kupovine predmeta i dobijanja istih putem samog gejmpleja. Iskreno se nadamo da Electronic Arts(izdavač) i Bioware imaju druge razloge za ovako nešto i da će sve proteći u najboljem redu.

Anthem beta počinje već ovog vikenda za one koji su prednaručili igru, dok će svako moći da je zaigra od 1-3. februara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top