PC

Drugo poglavlje Tides of War kampanje u Battlefield V počinje 17. januara

Kada se Battlefield V pojavio glavna mana je bilo to da pred igračima nema nešto preterano mnogo sadržaja što je delom zbog politike izdavača, Electronic Artsa, da igre obogaćuje kroz mesece i godine pred nama.

Tako nas već u prvom mesecu nove godine očekuje dolazak drugog poglavlja Tides of War kampanje, ali i raznih drugih modova igranja.

Drugo poglavlje nosi naziv Lighting Strikes, koje predstavlja direktni nastavak na prvi, Overture. Zajedno sa ovim igrači dobijaju i co-op mod igranja, nazvan Combined Arms, novi mod igranja, Rush se vraća u ponudu multiplejer modova, a očekuje se i nova misija u Grand Operations segmentu.

Ono što još dolazi uskoro jesu mikrotransakcije, nazvane Battlefield Currency. Na ovaj način će igrači moći da kupuju in-gejm valutu za pravi novac, dok će i dalje moći da je zarađuju kroz igranje. EA nije baš slavan po pitanju mikrotransakcija, ali se nadamo da su ovoga puta naučili lekciju, pošto je objavljeno da će za prai novac moći da se kupuje samo kozmetika.

Lighting Strikes u Battlefield V stiže 17. januara, dok će se ostale novine pojaviti istog, ili približnog datuma.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top