Mobile

Gasi se Westworld Mobile ‏

Studio Behaviour Interactive, koji je za Bethesdu napravio njihovu veoma uspešnu mobilnu igru Fallout Shelter, prinuđen je da stavi katanac na njihov trenutno aktuelni projekat mobilne igre smeštene u svet Westworld serije.

Ovo je rezultat tužbe koju je Bethesda podnela prošlog leta, u kojoj se navodi da je Westworld mobilna igra “bezobrazna kopija” Fallout Shelter, a kao jedna od krunskih dokaza dat je i primer potpuno identičnog baga koji je imao i Westworld i Fallout Shelter.

Iako je Behaviour Interactive napravio obe igre, oni nisu imali nikakvo vlasništvo nad kodom i bilo čim drugim vezanim za Fallout Shelter, pa samim tim to nisu smeli ni da koriste kada su radili Westworld Mobile, ali su se oni o to oglušili, pa he Bethesda tužila njih i Warner Bros Interactive.

Spor je završen poravnjanjem pre par dana, i epilog je da je Westworld Mobile na putu za večna lovišta, jer je igra momentalno uklonjena sa Apple/Google prodavnica, a 16. aprila će biti potpuno ugašena.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top