PC

Igra u kojoj se udvarate popularnom Instagram jajetu

Godina je 2019. i živimo u veoma čudnim vremenima, gde zahvaljujući internetu uvrnute stvari više odavno nisu rezervisane samo za daleki Japan.

Jedan od glavnih mimova (meme) s početka ove godine postalo je sada već čuveno Instagram jaje, koje je počelo kao eksperiment jednog Instagram korisnika da vidi da li može da dobije više lajkova od slike Kajli Džener, koja je tada imala 18 miliona lajkova na jednoj od svojih slika.

Eksperiment je uzeo maha, i zapravo je uspeo, pa u ovom trenutku pomenuto jaje ima neverovatnih preko 50 miliona lajkova.

Kao da takve stvari nisu same po sebi dokaz u kakvim čudnim vremenima živimo, neko se dosetio i rešio da napravi igru u kojoj je cilj da se nabacujete tom istom jajetu i eventualno ga smuvate. Tako je, dobro ste pročitali.

Igra se zove World Record Egg, besplatna je i možete je preuzeti na portalu itch-io,  ukoliko ste baš zainteresovani da saznate više. U igri je cilj da kroz različite aplikacije na vašem telefonu (socijalne mreže) pronađete profile tog jajeta i zatim da mu šaljete lajkove, ritvitove, komentare i sve ono drugo što nas okružuje u svetu društvenih mreža. Sve to kako bi kroz trideset dana, koliko je rok u igri, uspeli da ubedite jaje da izađe sa vama na sastanak.

A mislili smo da su japanski dejting simulatori čudni…

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top