Vesti

Netflix sprema Resident Evil TV seriju?

Trenutno najpopularnija platforma za strimovanje serija i filmova, Netflix, je ovih dana pod osudom od strane korisnika zbog ponovnog poskupljenja, kojima izgleda nema kraja, a čelnici su čak okrivili i Fortnite: Battle Royale za podizanje cena.

Međutim, ono što je sigurno je da produkcijska mašina ne staje, o čemu najbolje govore najave novog sadržaja, kao i nedavne glasine da se radi na Resident Evil seriji.

Glasine dolaze putem portala Deadline koji je navodno otkrio da se sprema serija bazirana na ovoj horor franšizi na čelu sa Constantine Film, produkcijskom kućom koja se u prošlosti bavila izradom RE filmova. Trenutno ne postoje detalji o potencijalnim glumcima, kao i o samoj radnji serije.

Iako su u pitanju samo glasine, i još uvek nema zvanične potvrde, oduševljenje fanova je na visokom nivou, jer se o ovoj seriji govori baš kada se pojavio Resident Evil 2 rimejk koji je pokupio samo reči hvale, a i od nas je dobio zasluženo visoku ocenu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top