Nintendo Switch

Stiže nam igra koju nismo ni znali da želimo – tabačina Moćni Rendžeri

 I dok su sinoć sve oči ljubitelja fajterskih igara bile uprte u premijerno otkrivanje gejmpleja u Mortal Kombat XI, jedna druga tabačina se danas prišunjala da ukrade malo pažnje od čuvene smrtonose šorke.

Kao što ste i zaključili iz naslova, u pitanju je fajterska igra sa tematikom svim klincima omiljenih Moćnih Rendžera, koji ove godine slave svoji 25. rođendan.

Na igri radi studio nWay, koji je pre toga bio poznat po igrama za mobilne telefone, Power Rangers Legacy Wars i Power Rangers: Battle for the Grid.

Upravo poboljšana verzija Power Rangers: Battle for the Grid stiže sada i računare, kao i sve aktuelne konzole (PS4, Xbox1 i Switch), i čini se da su uložili jako puno u promociju igre, jer će trejler najave igre raznežiti srca svih nas koji smo 90-ih odrasli uz rendžere, kada vidimo Tomija i Džejsona (njihove originalne glumce) kako igraju sa svojim karakterima.

Među ponuđenim borcima će viti svi novi i stari moćni rendžeri, kao i svi mogući zlikovci i protivnici koje smo videli tokom 25 godina istorije franšize.

Prema onome što autori kažu o igri, glavna veština je ovde znati kada treba udariti, a ne kako. Cena će biti 20 dolara za obično izdanje, i 40 za specijalno kolekcionarsko izdanje igre.

Na sve pomenute platforme stiže aprila ove godine.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top