PC

They Are Billions kampanja će biti skoro 50 sati duga

Verovatno se sećate kako je početkom prošle godine They Are Billions pravo “iz vedra neba” osvojio internet na par nedeljla, kada je bio jedna od najpopularnijih igara strimovanih na Twitchu u to vreme.

Razlog je vrlo jednostavan. Pre svega, ljudima jako fali dobrih RTS igara kojih nije bilo odavno, a They Are Billions je uspeo ljudima da ponudi novu formulu sa poznatim elementima, ali i sa nekim novim gejmplej stvarima koje su igru i vizuelno i u gejmplej smislu učinile zaraznom i prepoznatljivom. Više o našim tadašnjim utiscima možete pročitati na ovom linku.

Godinu dana kasnije, i ekipa iz studija Numantian Games, zalužnog za stvaranje igre, i dalje vredno radi na novinama i peglanju na osnovu povratnih informacija koje dobijaju od igrača tokom ovih godinu dana Early Access faze, kako bi jednog kada igra izađe u celosti dobili najbolje moguće iskustvo.

Danas je izašao novi blog koji nam objašnjava zašto obećana kampanja još nije izašla i razlog je vrlo direktan – sa povećanjem popularnosti igre i njihove ideje i vizije su porasle, pa je sada čitava zamisao mnogo, mnogo veća i kompleksnija od onoga što su prvobitno planirali. Kampanja će doneti brojne nove jedinice, mape, heroje i mehanike, i biće duga između 40 i 50 sati igranja. Planiraju da je izbace tek sa zvaničnim islazkom igre, kako bi je maksimalno ispeglali i kako ne bi otkrili igračima detalje i time uništili iskustvo.

Ujedno, aktivno rade i na unapređenju level editora koji dolazi sa igrom, kažu da su veoma srećni sa svime što su igrači do sada u njemu napravili i da ih neke kreativne mape zaista oduševljavaju. Trenutno rade na tome da omguće kreatorima levela da modifikuju kako žele gejmplej elemente (statistike i druge “brojke”), a isto tako uskoro stiže i mogućnost povezivanja levela u jednu celinu, kako bi se napravile prave kampanje.

O ovome i o još dosta drugih stvari koje studio trenutno radi, možete pročitati u ovom blogu postu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top