PC

Resident Evil 8 je navodno u ranoj fazi produkcije, igraće se iz trećeg lica

Dok se još uvek sležu utisci oko nedavno objavljenog Resident Evil 2 rimejka, koji je prosto rečeno fantastičan, na internetu su se pojavile zanimljive glasine vezane za Resident Evil 8.

Twitter profil Evil VR je nedavno otkrio gomilu detalja vezanih za Resident Evil 8, za koje navodi da dolaze od izvora bliskih kompaniji Capcom.

Tako saznajemo da će se Resident Evil 8 igrati iz trećeg lica(zahvaljujući uspehu rimejka dvojke) i biće smešten na napuštenom ostrvu koje krije neku vrstu laboratorije sa zadatkom otkrivanja istine iza izrade bio-oružja.

Otkriveno je još da se radi o izuzetno ranoj fazi produkcije, kao i da će halucinacije imati važnu ulogu tokom igranja i da će igračima biti teško da shvate šta je stvarnost a šta produkt mašte.

Ono što je pomalo razočaravajuće je da Resident Evil 8 neće izaći pre nego što se pojavi RE3 rimejk, koji je takođe u izradi, a izvor otkriva i da Capcom nema u planu da izda osvežene verzije RE4, RE5 i RE6.

Ovo sve treba uzeti sa rezervom jer se ipak radi o nepotvrđenom izvoru, ali nam koncept sa halucinacijama i primenom trećeg lica, zvuče dosta zanimljivo, doduše i malo razočaravajuće jer isključuje VR, a to je ogromni deo iskustva u kome smo mi uživali.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top