PlayStation 4

Soni već priprema ekskluzive za Playstation 5

Nakon potvrde od samog direktora kompanije Soni da je hardver sledeće generacije u pripremi, dobijamo sve više glasina vezanih upravo za Playstation 5.

Najnovije informacije dolaze od Danijela Ahmada, analitičara koji nam je od ranije poznat po otkrivanju tačnih informacija iz srži same industrije. On je nedavno otkrio da je u Soniju razvoj igara, odnosno ekskluziva, fokusiran u potpunosti na PS5, i da se već radi na takvim igrama.

Nije poznato o kojim se igrama radi, ali je otkriveno da se radi o naslovima baziranim na postojećim franšizama, kao i da su neke od igara trebale da se pojave za PS4 ali je na kraju odlučeno drugačije.

Našlušaćemo se još gomile glasina o nadolazećoj petici, pošto ona verovatno neće biti otkrivena u narednim mesecima, obzirom da Sony u potpunosti preskače E3, a sam dolazak konzole se očekuje za kraj 2020. godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top