PC

Ove godine stiže još jedna Titanfall igra, uz novi Need for Speed i Plants vs Zombies

Electronic Arts po običaju priprema dosta igara i za ovu godinu, pa ćemo tako u drugoj polovini dobiti dosta novih naslova iz već popularnih franšiza.

Iako je nedavno stigla zvanična objava da Titanfall 3 nije u produkciji, to ne znači da ove godine nećemo videti još jednu igru iz tog serijala, pored Apex Legends. Kako čelnici objavljuju, nova igra neće biti direktni nastavak dvojke(logično), ali neće biti reč o f2p naslovu, već će doneti nešto drugačije iskustvo od onog na koje smo navikli.

Electronic Arts je otkrio i da u pripremi ima i novi Need For Speed naslov, kao i Plants vs Zombies, ali trenutno nije poznato o kakvim naslovima je reč. Više detalja nas očekuje u susret E3 sajmu, koji se održava u junu.

Uz sportske igre, za koje developeri najavljuju dosta napredniji gejmplej, i ranije predstavljeni Star Wars Jedi: Fallen Order, izgleda da nas čeka dosta uzbudljiv period pun igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top