Gadgets

Ne propustite 1+1 akciju na otvaranju Future prodavnice ovog četvrtka u BIG Fashion

FUTURE by ComputerLand u BIG Fashion tržnom centru je koncept prodavnica namenjena svima onima koje interesuje tehnologija budućnosti, dostupna danas. Kao najveći distributer zabave, ali i jedan od vodećih inovatora u domenu distribucije IT opreme i računarskih dodataka, ComputerLand je otvorio specijalizovanu radnju u kojoj ćete pronaći sve, od pametnih kablova za svoje kućne uređaje pa do električnih skutera i motorcikala.

Prodavnica FUTURE by ComputerLand nudi širok spektar kompjuterskih periferija, multimedijalnih i smart uređaja vodećih svetskih proizvođača poput Razer, Creative, Wacom, DJI, Smanos, Fibaro, Super Soco, GoPro i mnogih drugih. Nisu zaboravljeni ni fanovi konzola i video igara, jer je dostupan i program najnovijih PC, PlayStation 4 i Xbox naslova kao i samih uređaja.

Za sve kupce na otvaranju biće posebno interesantna 1+1 i 2+1 gratis akcija. Naime, u prvih 14 minuta od otvaranja radnje, svaki kupac koji kupi bilo koja dva proizvoda, drugi jeftiniji dobija za samo 1 dinar! Nakon tih 14 minuta, u narednih čak 140 minuta važi akcija 2+1 odnosno uz kupovinu dva uređaja treći jeftiniji kupuje se za samo 1 dinar. 

Kako bi se obezbedilo dovoljno vremena za kupovinu – formiraće se specijalni red za kupce koji odaberu proizvod u tih 14 minuta. Svi kupci u redu dobiće priliku da kupe drugi proizvod po ceni od 1 RSD bez obzira na to kada se ta kupovina zapravo obavi, eliminišući tako eventualne probleme sa fiskalnom kasom, internetom i slično.

Bilo da vas interesuje najnovija ponuda dronova sa dugim vremenom leta i 4K kamerama, Bluetooth slušalice, pametni uređaji za domove budućnosti kao što su sistemi kamera i alarma, vetrobranske i akcione kamere, hoverboardovi, električni trotineti ili motorcikli i skuteri na električni pogon, naše ljubazno i obučeno osoblje stoji vam na raspolaganju sa savetom, idejom ili predlogom za kupovinu.

Vidimo se 14.02. (četvrtak) u 10h na otvaranju u BIG Fashion tržnom centru, Višnjička 84 u Beogradu!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top