PC

Potvrđena otvorena beta za The Division 2

Tokom prethodnog vikenda smo imali prilike da igramo zatvorenu betu za The Division 2, zajedno sa ostalim igračima koji su prednaručili igru, a Ubisoft sprema i posebno testiranje kada će svako moći da zaigra ovaj nadolazeći naslov.

Jedan od developera zaposlenih u Ubisoftu je tokom strimovanja igre otkrio da igrače čeka i otvorena beta. Developer je na strimu greškom otkrio planove za otvorenu betu, pošto drugi detalji trenutno ne postoje, a koji se tiču vremena održavanja i trajanja tog otvorenog testiranja, kao i sadržaja koji će biti dostupan igračima.

Pošto je datum izlaska za The DIvision 2 zakazan za 15. mart, možemo očekivati da će otvorena beta biti održana ili krajem februara, ili početkom marta kako bi Ubisoft imao dovoljno vremena da poradi na bagovima pronađenim tokom prošlonedeljnog testiranja, kao i na ispravljanju novih koji tek trebaju biti otkriveni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top