PC

FO76: Igrač usled gliča ušao u Vault 63, nepristupačni deo igre

Fallout 76 ne prestaje da puni strane gejming foruma, portala i Youtube kanala, i neko bi rekao da je to dobra vest po Bethesda studio, ali na žalost po njih, to gotovo po pravilu nisu neke dobre vesti.

Ovoga puta nam stiže jedno iskustvo koje su u ponedeljak podelili igrači, vezano sa nepristupačni Valut 63. Naime, oni su, igrajući preko vikenda, nekako uspeli da upadnu u pomenuti Valut 63, iako regularno pristup toj zoni nije moguć.

Oni su bukvalno teleportovani na ovu lokaciju, verovatno usled nekog baga/gliča. Valut 63 je jedan od tri Vaulta razbacanih po mapi igre, kojima do sada nije bilo moguće pristupiti, barem ne na regularan način, zajedno uz Valut 94 i 96.

Ovi igrači su koristili fast travel kako bi došli do Rad-Rat Horde eventa na mapi, ali su umesto toga završili u Vault 63. Čak su se bojali da će zbog ovoga biti banovani, ali je Bethesda potvrdila da se to neće desiti.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Vault 63, iako još uvek nije deo igre, u potpunosti “izgrađen” u smislu lokacije na mapi, ima sve potrebne elemente i modele, i vrlo je moguće da će u nekom trenutku postati deo igre.

Ako vas zanima cela priča ovih ljudi, ali i to da vidite slike unutar Valut 63, preporučujemo vam da posetite post koji su ovi momci ostavili na Redditu, prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top