PC

Singlplejer se vraća u ovogodišnji Call of Duty

Prošlogodišnje izdanje popularne franšize Call of Duty, Black Ops 4, je kao jednu od najvećih zamerki vernih igrača imalo to što je potpuno izostavljena bilo kakva priča i kampanja za jednog igrača, nešto po čemu su na prvom mestu mnogi i zavoleli ovaj serijal i što za mnoge predstavlja osnovu i fondaciju onoga na čemu se CoD razvio u ono što danas jeste.

Zbog toga su igru prihvatili veoma hladno, uopšte ni ne razmišljajući o tome da li i će biti dobra ili neće, jer su doživeli kao izdaju serijala nemanje singlplejer kampanje.

To su izgleda shvatili i odgovorni u Activisionu i zbog toga je danas jasno naglašeno da će novi Call of Duty, koji stiže na jesen ove godine, imati “potpuno novu kampanju, ogroman i razgranat multiplejer svet, i malo co-op zabave”. Ovo su direktne reči Roba Kostiča, izvršnog direktora Activisiona, izgovorene danas na vanrednom pozivu povodom velikih odpuštanja koja su sinoć zadesila ovu kompaniju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top