PC

Stiže nam nova Vampire: The Masquerade igra?

Ovih dana se na internetu pojavila veoma čudna nova platforma koja nosi naziv Tender, naizgled samo neobična aplikacija za pronalaženje srodnih duša onlajn, sa jasnom igrom reči koja asocira na popularni Tinder, koji služi istoj svrsi.

Međutim, ova aplikacija vam traži srodnu dušu tako što traži da vidi da li ima još “zaraženih” u vašoj okolini, a kada to spojimo sa poprilično “krvavim” (u nedostatku boljih reči) dizajnom celog sajta, postaje jasno da ovo ima neke veze sa vampirima.

Pitate se, pa dobro, ali kakve veze ima sa Vampire: The Masquerade? Pa, na sajtu jasno piše da “powered by” Paradox Interactive, poznati švedski izdavač video igara koga znamo pre svega odličnim strategijama. Međutim, Paradox je 2015. godine i kupio izdavačku kuću White Wolf, koja je između ostalog i vlasnik Vampire: The Masquerade, pa je tako Paradox već četiri godine vlasnik ove licence, i fanovi se stalno pitaju kada će nova igra.

Pa, izgleda da nam je taj dan stigao, i da je Paradox polako počeo sa marketing kampanjom, čiji je ovaj portal Tinder samo jedan deo. Ukoliko vas interesuje da i sami vidite kako izgleda ova aplikacija, možete to pogledati ovde.

Ispod možete videti i promo video za ovu “aplikaciju”, a nama sada ostaje samo da sačekamo i vidimo šta će se na kraju kriti iza svega ovoga.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top