PC

Witcher 3 – Enhanced Edition mod postao još bolji sa novim apdejtom

Čekaćemo još dosta dugo dok CD Projekt Red ne izda novi naslov veliokog kalibra u Witcher univerzumu, ali srećom imamo izuzetno posvećenu zajednicu modera sa novim kreacijama koje nas stalno iznova vraćaju u dobro poznati svet.

O Witcher 3 – Enhanced Edition modu ste možda već čuli jer je relativno dugo dostupan za preuzimanje, ali nam je on sada ponovo zapao za oko jer je njegov kreator izdao novo ažuriranje.

Alhemija uključuje dva faktora – kvalitet i čistoću – što određuje koliko će sastojaka biti potrebno za spravljanje napitaka, a prisutno je i “rastavljanje” napitaka za dobijanje osnovnih sastojaka. Ulja su odrađena iznova, a tu su i nova koja čine da neprijatelji budu otrovani, paralizovani, krvare više i slično.

Promene su takođe doživeli i talenti koji su izmenjeni u potpunosti, ili blago modifikovani tako da igrači imaju znatno više opcija pri upotrebi znakova. Mehanika borbe je doživela izmene kada su u pitanju neprijatelji prema kojima gaji jednake slabosti i dosta je ranjiv, bez obzira na eličinu i tip neprijatelja.

To nisu sve novine koje je 4.0 verzija ovog moda dobila, ali se svaka stavka ogleda u pojačanom realizmu u univerzumu Witchera 3.

Više detalja vas očekuje u videu ispod, a samu modifikaciju možete preuzeti putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top