PC

Majkrosoft prodavnica otkrila kada izlazi Age of Wonders: Planetfall

Kreatori čuvenih Age of Wonders poteznih strategija, studio Triumph, već duže vremena radi na svojoj novoj igri u serijalu – AoW: Planetfall – a tom radu se bliži kraj, ako je verovati Majkrosoftovoj prodavnici.

Zahvaljujući listingu za Xbox One verziju igre na toj prodavnici je otkriveno da će datum izlaska biti 6. avgust ove godine. Zajedno sa ovim otkrićem je Planetfall otvorena mogućnost prednaručivanja na Steamu, što je još jedan blagi pokazatelj da se igra približava završnoj fazi produkcije.

Age of Wonders: Planetfall nas uvodi u zadatak izgradnje sopstvene imperije sa jednom od ukupno 6 fakcija, od kojih svaka donosi specifične misije. Na svakoj misiji ćete se susretati sa raznim neprijateljima dok pokušavate da odgonetnete šta se desilo sa nestalom civilizacijom.

Developeri obećavaju duboku singplejer kampanju zajedno sa opsežnim multiplejerom, a nakon izlaska možemo očekivati i gomilu novog sadržaja u vidu ekspanzija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top