PC

SCUM dobija gomilu novina u narednom periodu

Septembra prošle godine jedna od igara koja je eksplodirala na Steamu bio je hrvatski open world survival naslov SCUM.

Za manje od mesec dana prodato je preko milion kopija igre. Međutim, od tada je igri postepeno opadala popularnost i ona je izgubila značajan deo aktivnih igrača, pa je u poslednjih mesec dana aktivno igra veoma mali broj ljudi.

Ipak, to autore ne sputava u nameri da igru učine još boljom, pa nam je danas stigao blog post u kome se detaljno objašnjava kakve nas sve novine očekuju u igri tokom narednih par meseci.

Najvažnije promene tiču se vozila i mehanika oko njega. Fizika vozila će se sada ponašati znatno realističnije i detaljnije, do te mere da će zavisiti čak i od toga koji se broj ljudi nalazi u autu. Šteta na autu će biti realnija, auto ćete moći da popravljate, punite gorivom, zaključavate, ali i da ga obijete i upalite “na foru” bez ključa, prespajanjem žica.

Promene će dobiti i inventar i korisnički interfejs, koji su trenutno veoma nepregledni i nezgrapni za korišćenje, i plan je da se urade promene iz korena, što spolja (izgled), što u smislu funkcionisanja.

Trebalo bi da stigne u pravljenje baza i u početku će to biti samo bazične kuće, za koje dobijete planove i napravite ih, ali će vremenom stići brojni novi objekti.

Ovo su samo neke od novina koje nas očekuju, a ukoliko želite da se detaljlno upoznate sa svime na čemu komšije iz Hrvatske trenutno rade, savetujemo vam da odete na zvanični blog post i pročitate celu objavu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top