PC

Square Enix donosi AAA igru u narednih godinu dana

Kompanija Square Enix ima velike planove u narednih godinu dana, ali ne zalazi puno u detalje.

Iz kompanije su nedavno izdali izveštaj koji govori o prodaji igara u prethodnom kvartalu, koji je doneo interesovanje ispod očekivanog, sa mlakom prodajom aduta Shadow of the Tomb Raider i Just Cause 4.

Nasuprot slaboj prodaji, Square Enix ima velike planove za dalji period i planira da ostvari rekordni prihod u narednoj fiskalnoj godini, ali još uvek nije spreman da otkrije o čemu se tačno radi.

Među tim planovima spada i izdavanje nenajavljene AAA igre, koja će biti otkrivena pre juna ove godine, sa prezentacijom zakazanom za E3 2019.

Teško je pretpostaviti o čemu se radi, ali se na osnovu planova može zaključiti da je reč o nekom multiplejer naslovu, a većini prvo pada na pamet Avengers projekat, o kojem nakon kratkog tizera od pre par godina, nismo saznali nikakve detalje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top