PC

Bethesda predstavila plan razvoja za Fallout 76 u narednih godinu dana

Mislimo da u tekućoj deceniji nije postojala AAA igra koja je imala gori start od Fallout 76. Prošlo je tačno 100 dana od izlaska igre i gotovo da nije bilo dana, a da nije iskočila barem neka loša/smešna vest, video ili thread na Redditu vezan za ovu igru.

Brojne greške, pehovi, bagovi i loše odluke su pratile ovu igru od bete do danas, bilo unutar igre, bilo čak i “van” igre, kao što su situacije sa najlonskim rancem ili Rumom koji su lažno reklamirani.

Ipak, Bethesda ne planira da digne ruke od igre, i sinoć su predstavili svoj plan i program za 2019. godinu kada je u pitanju Fallout 76. I blogu gde predstavljaju ovaj plan, Bethesda priznaje da su imali puno grešaka i otvoreno kaže da će ih sasvim sigurno imati i ubuduće, ali da će se truditi da ih sve rešava u najkraćem mogućem roku, jer i dalje žele da od ove igre naprave odlično igračko iskustvo.

Plan za godinu se sastoji od tri velika apdejta podeljena u sezone: proleće, leto i jesen. Svaki sadrži set novih kvestova, novi mod igranja i generalno gomilu novih mogućnosti i drugih stvari kategorisanih pod “features”.

Prvi dolazi već narednog meseca. Počev od 12. marta, nov sadržaj će biti plasiran tokom nekoliko nedelja. Zove se “Wild Appalachia”, a šta sve dolazi sa njim, možete videti na grafiku ispod, a ukoliko želite više detalja, posetite pomenuti zvanični blog.

Važno je napomenuti i da je svaki od ovih sezonskih dodataka potpuno besplatan, odnsono da će svi igrači moći da uživaju u ovom sezonskom sadržaju podjedanko, neće biti “pay walla”.

Šta mislite, hoće li sav ovaj novi sadržaj tokom 2019. godine pomoći igri da stane makar malo na noge?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top