Gadgets

Glasine: Na E3 2019 Microsoft će predstaviti dve Xbox konzole nove generacije

I dok je Sony na zaprepašćenje i razočarenje mnogih najavio da će ove godine propustiti E3 po prvi put u istoriji, iz suparničkog Microsofta su najavili nikada veću šou ove godine, ali još uvek bez ikakvih konkretnih detalja.

Međutim, sada su stigle prve “proverene” glasine, koje kažu da će Microsoft izgleda iskoristiti ovogodišnji E3 da premijerno svetu predstavi ne jednu, nego dve Xbox konzole nove generacije, koja bi trebalo da stigne 2020. godine.

Prema informacijama koje prenosi francuski portal JeuxVideo, radna imena konzola su “Lockhart” i “Anaconda”.

Lockhart će biti za manje zahtevne korisnike i sa fokusom na digitalnu distribuciju i strimovanje igara, pa tako neće ni imati čitač diskova.

Sa druge strane, Anaconda će biti “prava” nova geneeracija, zver koja će terati sve nove naslove u 60 fps 4k, sa svim propratnim novim tehnologijama.

Navodno će igra koja će ići uz lansiranje nove konzole biti Halo Infinite, kao prva “prava” next gen igra, koja će zajedno sa novim konzolama izaći krajem 2020. godine, i prema onome što znamo, imaće dosta RPG elemenata, što je zaokret u odnosu na tradicionalne Halo igre.

Ispod možete videti navodne tehničke specifikacije ovih novih konzola:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top