PC

Da li nam nova Steam “About” strana otkriva novi izgled Steam klijenta?

Pre par dana zvanični Steam sajt je dobio novi, savremeni izgled “About” stranice, gde stoji da je Steam “ultimativno mesto za igranje, stvaranje i diskusiju o igrama”.

Desno od tog teksta stoji mali gif na kome se, poprilično skicirano, nalazi i nešto što potencijalno predstavlja budući izgled Steama, pošto definitivno ne izgleda onako kako sada izgleda Steam klijent.

Vredni Redditori sa r/Steam su odmah krenuli da ovo analiziraju, a neki su se čak potrudili i napravili slike nekih verzija kako bi to moglo da izgleda, što možete i vi videti ispod.

Slike su napravili korisnici Aveniir i inteNsE, i čini nam se da verno oslikavaju ono što vidimo na gifu.

Ove godine nam svakako stiže novi izgled Steam klijenta, jer je to jedna od stvari koje je Valve najavio za 2019. godinu, u njihovom planu koji su otkrili pre oko mesec dana, tako da svakako nije nemoguće da ovaj gif nam zapravo pokazuje novi Steam.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top