PC

Dead Cells uskoro dobija veliki DLC paket – Rise of the Giant

Jedna od najboljih igara u Metroidvania žanru koja se pojavila 2017. godine je definitivno Dead Cells, studija Motion Twin. Vaš autor je ovom naslovu koji nosi predivnu 2D grafiku sa odličnim sistemom progresije i borbe dao zasluženu ocenu 9.2, što dobro govori o tome koji je kvalitet u pitanju.

Sada, developeri ovog malog studija predstavljaju novi DLC sadržaj za Dead Cells, koji nosi naziv Rise of the Giants. On donosi potpuno novu oblast, kao i jednu tajnu oblast, koji igrači trebaju otkriti. Tu je još i 10 novih vrsta neprijatelja, novi boss, 10 novih oružja za borbu, setovi za kastomizaciju i još dosta toga.

U ovom velikom DLC dodatku su pomenute oblasti dostupne igračima tek kada poraze glavnog bossa 5 puta, i tako dostignu najveći stepen težine.

Ono što je najbolje je da će DLC biti potpuno besplatan za sve igrače kada se pojavi, ali to trenutno nije poznato.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top