PC

Nova igra u Assassin’s Creed serijalu će nositi naziv Legion, Watch_Dogs 3 stiže ove godine

Ubisoft je već odavno naglasio da će 2019. godina biti godina pauze kada je u pitanju Assassin’s Creed serijal, a najnovije glasine otkrivaju kako će se zvati nastavak i šta očekujemo ove godine od francuske kompanije.

Izvor ovih glasina je Segmentnext, koji otkriva da je glavna igra ove kompanije za drugu polovinu 2019. Watch Dogs 3, o kojem se dosta govorilo u prethodnom periodu. Treći deo hakerskog serijala će nas voditi u London, i imaćemo mogućnost odabira između muškog i ženskog protagoniste, dok će priča biti ista. Pitamo se da li će antagonista biti Srbin kao u dvojci.

Što se tiče AC igre, u 2020. godini nas navodno očekuje Legion, smešten je u Italiji u period kraja vladavine Marka Aurelija. Legion će imati dvoje protagonista, Kasijusa i Luciju, koji su naslednici protagonista iz prethodne dve igre, a tako će i ovaj novi naslov naslediti mnoge njihove karakteristike – RPG elementi – samo sa izmenjenim sistemom kultista i plaćenika.

Izvor takođe navodi da studio iza igre, Ubisoft Sofia, radi na tome da popuni praznine koje postoje između ovih igara koje čine svojevrsnu trilogiju.

Izgleda da nas na kraju novi AC ipak ne vodi u Japan, ali svakako jedva čekamo da vidimo šta Ubisoft sprema za trenutnu i narednu generaciju konzola, za koje će Legion izaći.

Naravno sve ovo moramo uzeti sa rezervom, jer se ipak radi o nepotvrđenim glasinama, pa tako očekujemo da Ubisoft sam potvrdi ove uzbudljive navode, što će se verovatno odigrati pred E3 sajam.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top