PC

The Sinking City izgleda ne izlazi u martu

Nakon Call of Cthulhu, koji se pojavio krajem godine sa pozitivnim ocenama, u martu se trebala pojaviti još jedna igra nastala po uzoru na dela ispisana perom H.P. Lavkrafta – The Sinking City.

Ova horor avantura je kao datum izlaska imala 21. mart, ali je on nedavno uklonjen sa Steam platforme i sada na stranici stoji samo “2019”.

Sa druge strane, na Amazonovoj prodavnici je otkriveno da kao datum izlaska ove igre stoji 31. maj. Zvanične potvrde o odlaganju iz studija Frogwares trenutno nema, pa ostaje da pratimo kako će se situacija dalje odvijati.

The Sinking City je smešten u period sa početka 20. veka, gde igramo kao privatni detektiv koji je na zadatku da istraži misteriozna dešavanja širom gradića zvanog Oakmont, ali da u istovreme očuva sopstveni razum i ne poludi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top