Mobile

Stardew Valley ovog marta stiže na Android

Stardew Valley je simpatični RPG u kome živite na maloj farmi koju održavate i istražujete okolinu sami, ili u društvu ostalih igrača. Ovu igru na kojoj je radio samo jedan čovek, Concerned Ape, je tokom svoje tri godine postojanja prodata u gotovo 4 miliona primeraka.

Sada, na godišnjicu postojanja stiže objava da će Stardew Valley izaći i za Android uređaje(na iOS-u je već dostupna). Doduše, već od ranije je bilo poznato da postoji plan da se igra donese i na Android, samo što je to sada ozvaničeno datumom izlaska – 14. mart.

Igra na Android donosi odlično i pre svega zabavno iskustvo igranja kakvo smo već imali prilike da iskusimo na ostalim platformama, ali sada sa nekim novim funkcionalnostima. Sav napredak u igri će se čuvati i kad zatvorite aplikaciju, pa se ne morate brinuti o tome, zumiranje pomoću prstiju je takođe omogućeno.

Stardew Valley će se biti moguće kupiti po ceni od 9€.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top