Nintendo Switch

Predstavljeni Pokemon Sword i Pokemon Shield

Baš kao što se i pretpostavljalo, Nintendo je na nedavno održanoj Pokemon Direct prezentaciji predstavio najnoviju generaciju pokemona, zajedno sa novim igrama koje krajem godine dolaze na Switch.

U pitanju su Pokemon Sword i Pokemon Shield igre koje donose potpuno novu generaciju Pokemona i vode nas u regiju zvanu Galar sa potpuno novim regijama za istraživanje. Galar je regija koja donosi različite predele u vidu snežnih planina, plodnih ravnica, šuma i gradova gde nas očekuju različiti Pokemoni.

Što se tiče ovih džepnih čudovišta, igrači na početku mogu odabrati jednog od tri – Grookey, Scorbunny i Sobble. Oni pripadaju “zelenoj”, vatrenoj i vodenoj vrsti i iskreni da budemo ne znamo koji je slađi.

Ono što je takođe važno za novu generaciju i igre, jer podatak da će one maksimalno iskorititi potencijal koji poseduje Switch u svom prenosivom i “ukopčanom” izdanju, pa tako igrače očekuju drugačije i uzbudljivije avanture.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top