PlayStation 4

Videćemo najmanje još jednu igru u Kingdom Hearts serijalu pre dolaska četvrtog dela

Kingdom Hearts 3 se pojavio krajem januara i ponovo je fanove oduševio predstavljenim, i pomalo neobičnim, spojem svetova nastalih iz Diznija i Square Enixa.

Sada pošto su se utisci slegli, došao je red da se razmišlja o potencijalnom nastavku, a o njemu je govorio jedan od glavnih developera koji na serijalu radi od samog početka. Tetsuja Nomura je nedavno na Twitteru potvrdio da ćemo dobiti Kingdom Hearts 4, ali i da ćemo pre dolaska ove igre dobiti najmanje još jednu igru u ovoj franšizi.

Drugih detalja nema, jer je ipak rano govoriti o tome, ali svakako vredi reći da će se raditi o nekom spin-off naslovu, koji će potencijalno izaći na Switch, uzevši u obzir globalnu popularnost ovog uređaja. Isto tako, pošto je između izlaska drugog i trećeg dela prošlo gotovo 14 godina, pa tako očekujemo i više od jedne igre koja će popuniti prazninu.

Kingdom Hearts III je i od našeg kolege dobio poprilično visoku ocenu, zahvaljujući zabavnoj avanturi i mnoštvu aktivnosti koje igra pruža.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top