PC

Amazon tizuje novu Bethesda igru?

Sinoć se na popularnoj internet prodavnici Amzon na kratko vreme pojavila stranica za neku novu Bethesda igru koja je sadržala edicije te igre  (Standard, Deluxe i Collector’s), informaciju da dolazi na PC, Xbox One i PS4, kao i video koji odbrojava od deset do nule.

Stranica je brzo nestala, ali je video ostao, te i dalje se nalazi na Amazonu. Odbrojavanje na tom videu jeu vidu starinskih projektora, pa su mnogi odmah pomislili da je u pitanju nešto vezano za Fallout, ali teško da ćemo ovako brzo dobiti novu Fallout igru.Međutim, spekuliše se da bi zapravo Bethesda uskoro mogla da najavi rimasterovano izdanje Fallout 3, kao što smo nedavno dobili Special Edition za Skyrim.

Mislimo doduše da bi bilo čudno da Bethesda proba da u ovom trenutku radi bilo šta novo vezano za Fallout, jer i dalje veoma aktivno pokušavaju da spase šta se spasiti može od Fallout 76, za koji su juče objavili program dodataka tokom 2019. godine.

Bilo kako bilo, za sada sve ostaje u domenu nagađanja, jer je jedino ostao pomenuti video, koji možete pogledati na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top