PC

Crackdown 3 dobio trejler pred izlazak

Gotovo je sa odlaganjima, gotovo je sa čekanjem, Crackdown 3 konačno dolazi na Xbox One i PC uređaje, a u susret tome dobijamo i launch trejler.

Video nas bolje upoznaje sa pričom koja nas očekuje u singlplejer komponenti, gde će hrabri heroj morati da spašava svoj futuristički grad od pretnje zvane TerraNova Corporation.

Naravno, destrukcija u singlplejeru nije jedina stvar koja očekuje igrače, već su tu i multiplejer modovi igranja koji vas smeštaju u ogromne arene, gde je zahvaljujući cloud tehnologiji moguće sve sravniti sa zemljom.

Crackdown 3 će od 15. februara biti dostupan za kupovinu, a možete ga odmah igrati i putem Xbox Game Pass-a.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top