PC

Džim Sterling dobio ponudu da uradi plaćenu recenziju za video igru

Ko prati dešavanja iz sfere gejminga je verovatno barem jednom čuo za Džima Sterlinga, bucmastog jutjubera koji bez dlake na jeziku osuđuje i pokazuje gledaocima šta se ne valja u industriji video igara.

Ipak, neki developeri izgleda da nisu znali čime se Streling tačno bavi, pa su baš njemu nedavno ponudili da uradi plaćenu recenziju igre Game of Thrones, na kojoj radi studio Yoozoo Games, a iza koga stoji ni manje ni više nego Warner Bros. Entertainment.

Džim Sterling je na svom Twitter profilu okačio sliku u kojoj se nalazi tekst iz navedene ponude gde se od njega traži da iskaže koliko novca traži da odradi plaćenu recenziju video formata. Jutjuber je naravno zgranut ovim i rekao je da je “obično reč o teoriji zavere kada se govori o plaćenim recenzijama, sve dok neko iz Warner Brosa ne zatraži to”.

Nije baš da je novina da se ovako dešava, ali svakako nije dobra praksa developera da na ovakav način privlače potencijalne kupce. Ono što više iznenađuje je to što je neko od zaposlenih odabrao da baš Džimu Sterlingu da ponudu ovakvog tipa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top