PC

Fear the Wolves besplatan za igranje narednih nedelju dana u čast izlaska iz Early Accessa

Igra koja meša Battle Royale elemente sa Stalkerom, Fear the Wolves, je nakon par meseci boravka u Early Accessu dobila i “puni” izlazak, što donosi brojne pogodnosti za sve igrače.

Prva i najbitnija je promocija koja je nedavno započeta i trajaće sve do 12. februara. Ona omogućava igračima da potpuno besplatno isprobaju ovaj naslov tokom tog perioda na Steamu, a on će isto biti i na popustu od čak 50% za one koji se odluče da ga kupe.

Promocija je odlična šansa da isprobate Fear the Wolves, a odlično je to što su se developeri odlučili na tako nešto tek nakon izlaska iz Early Accessa, kada je igra već ispolirana.

Tokom svog boravka u Early Accessu na Steamu, Fear the Wolves je dobio ključne izmene po pitanju optimizacije, stabilnosti i kvaliteta grafike, a i tok igre je postao dosta prijatniji i radi čak i kada ima manji broj igrača. Od novina, ovaj naslov je postao bogatiji za vaulting sistem, opasnije vukove, novo oružje, artifact sistem i još dosta toga o čemu ćete čitati u recenziji u martovskom broju časopisa Play!Zine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top