PC

Greškom otkriven datum izlaska za The Outer Worlds

U decembru je predstavljen The Outer Worlds, najnovija igra na kojoj rade kreatori čuvenog Pillars of Eternity serijala, studio Obsidian.

O ovoj igri smo u prethodnom periodu dobijali dosta informacija, poput one da će nam trebati 40 sati za prelazak, a sada je Steam greškom otkrio datum kada The Outer Worlds stiže u prodaju.

Na zvaničnoj Steam stranici igre se nakratko pojavio datum izlaska – 6. avgust 2019. godine. On je ubrzo uklonjen sa stranice, ali je ta promena dokumentovana zahvaljujući SteamDB, te je svako može videti.

Ako se ispostavi tačnim, početak avgusta je poprilično zanimljiv izbor za izlazak, jer se na taj način izbegava gužva koja počinje krajem septembra, kada počinju da se pojavljuju mnogi drugi AAA naslovi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top