PC

Kako će izgledati borba u The Outer Worlds?

Novi RPG Obsidiana, najavljen decembra prošle godine, pod imenom The Outer Worlds, ne prestaje da bude tema interesovanja široke gejming zajednice, kako igrača, tako i novinara.

Sve žele da vide šta nam to donosi Tim Kejn (Tim Cain), idejni tvorac Fallout sveta, i njegov kolega iz nekadašnjeg Troika studija, Leonard Bojarski.

Tokom februara portal GameInformer ima seriju ekskluzivnih razgovora i promocija ove igre, gde će nam otkrivati brojne detalje i novine vezane za ovaj naslov.

U najnovijem videu, Tim Cain priča o tome kakvu borbu možemo da očekujemo u The Outer Worlds, nešto što je svakako veoma bitan faktor u svakoj RPG igri. Tim kaže da im je jako važno da balansiraju između toga da borba bude taktička i planska, ali i da, imajući u vidu da je ipak pucanje iz prvog lica, buce i uzbudljiva sa dosta akcije. Dakle balans između RPG i šuterskih momenata je ono ka čemu teže, pružajući ujedno zabavno i taktički izazovno iskustvo.

Naši saputnici će u borbi raditi samostalno, ali ćete takođe vi kao lider moći da “uđete” u karaktere i koristite neke njihove specijalne osobine ili da im zadajete komande šta i kako da rade, kako bi maksimalno iskoristili njihovu ulogu u borbi. Saputnici će imati razne perkove koji će poboljšati njihovu statistiku, veštine i specijalne osobine.

Tu je i TTD—”Tactical Time Dilation”, nešto što smo svakako očekivali, a što je u suštini veoma slično VATS sistemu u savremenim Fallout igrama ili čuveni “bullet time” iz Maks Pejn igara. Vreme se uspori i vi možete znatno lakše i bolje da gađate, ali se TTD skala rapidno troši, tako da je ne možete koristiti doveka.

Očekuje nas i velika raznolikost oružja, što u smislu tipova, što u smislu brendova proizvođaja (brendovi su veoma važan faktor u svetu igre), tako da će postojati po nešto za svačiji stil bore. Naravno, u duhu svih pravih rpga, postojaće i mogućnost da pređete kraj igre samo i isključivo razgovorom, ali će to biti veoma teško.

Ukoliko želite da detaljnije saznate o ovome, preporučujemo vam da pogledate novi video GameInformera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top