Vesti

Otkazani Scalebound se vraća kao Switch ekskluziva?

Pre sada već pune dve godine, fanove PlatinumGames studija pogodila je veoma razočaravajuća vest da je igra Scalebound definitivno otkazana.

To je bio još jedan u nizu promašaja kada su u pitanju Xbox ekskluzive i prosto navika Majkrosofta da ih gasi, zajedno sa nekim od najboljih studija prošle generacije.

Ipak, po nekim izveštajima koji nam stižu sa portala Nintendo Insider, izgleda da je Platinum dogovorio da se ova igra u određenoj formi vrati nazad, i to kao ekskluzivni naslov za Switch. Platinum je već portovao Bayonetta i Bayonetta 2 na Switch, a trojka je ekskluzivno izašla kao Switch naslov, tako da su ove dve kompanije svakako u odličnim odnosima i ne bi nas čudilo da u ovim informacijama ima istine.

Scalebound je bila akciona avantura u Draconis svetu, gde smo igrali kao mladić Drew, blisko vezan sa zmajem Thuban, i to je trebalo da predstavlja osnovu gejmpleja, odnosno balansirano upravljanje između momka i Zmaja.

Najavljena je prvi put na E3 2014 i trebalo je da se pojavi negde tokom 2017. godine za Xbox One, pre nego što je otkazana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top