PC

Počela je Steam rasprodaja u čast početka kineske Nove godine

Nakon što je održana velika zimska rasprodaja na Steamu, sada su se naši novčanici ponovo našli u nezgodnoj situaciji, a verujte i mi zajedno sa njima, pošto je počela rasprodaja u čast početka kineske Nove godine.

Ovo je godina svinje, a u čast njenog početka dobijamo i neke novine kada su u pitanju rasprodaje na Steamu. Valve svim korisnicima poklanja kupon u vrednosti od 5 dolara koji se može iskoristiti za kupovine preko 30$.

Uz to, svaka kupovina će vam donositi i takozvane tokene, koji sakupljate i možete ih zameniti za emotikone, pozadine, zlatni profil, a ostatak ponude i pravila možete pogledati ovde.

Što se tiče samih sniženja, stvarno je veliki broj igara u ponudi, a mi ćemo vam navesti par vrednih pomena koje će biti na popustu sve do 11. februara, kada se završava rasprodaja.

  • Witcher 3: The Wild Hunt – 70% – 15$
  • Assassin’s Creed: Odyssey – 50% – 30$
  • Rainbow Six Siege – 75% – 10$
  • Far Cry 5 – 75% – 15$
  • Total War: Warhammer II – 50%- 30$
  • Divinity: Original Sin 2 Definitive edicija – 35% – 29$
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top