PC

Realistični mod za Total War: Three Kingdoms donosi ranjive gospodare i maratonske bitke

Osim što je zasnovan na istinitim događajima, Total War: Three Kingdoms će doneti i realističnije iskustvo nadmetanja armijama nego što je to u prethodnim naslovima u serijalu bilo slučaj zahvaljujući “Records” modu.

SEGA otkriva da će zahvaljujući ovom modu bitke trajati i za 30 procenata duže nego uobičajeno, te da će igrači morati da obrate pažnju da svoje trupe ne izmore već na samom početku borbe, već da svaki atom snage čuvaju za vreme kada se stvori prilika.

Otkriveno je da gospodari neće imati “nadljudske” moći u odnosu na ostale pripradnike trupa, već će ovda biti dosta slabiji i ranjiviji, čime se takođe naginje ka realizmu. Ovaj mod igranja je odličan za one koji traže dodatni izazov pri ratovanju, dok za drugu stranu postoji standardno igranje.

Total War Three Kingdoms stiže 23. maja, a više detalja o Records mogu možete saznati u videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top