PLAY! Zine

PLAY! ZINE 124 – MART 2019

Martovski 124. broj časopisa Play!Zine možete preuzeti na ovom linku u PDF formatu.

Mala bara puna krokodila, to je bio ovaj februar iza nas. Ne znamo zašto, ali kao da su se svi utrkivali da ubace svoje velike hitove u ovom najružnijem mesecu godine, valjda zato što misle da svi sede kući tada, pa kao sigurno će igrati igre?

Elem, pojavio se još jedan looter shooter i za fanove to je još jedno razočarenje, još jedna nedorečena igra kojoj će verovatno trebati mesec i godine da stane na noge. Mislimo naravno na Anthem. To je ovog meseca bio i novi Far Cry, standardan ko i uvek, ne toliko loš koliko prosto – isti. Tu je i Metro Exodus koji je i pored silne drame oko toga što nije na Steamu, ipak na kraju uspeo da izbegne bes fanova jer je realno odlična igra pred nama, a sad ako vam se ne igra na Steamu… pa eto, i mi smo je igrali na PS4.

Što se nas tiče, mali mesec nas nije omeo da imamo preko 20 recenzija igara i u ovom broju, i pri svemu tome čak i proširimo broj za nekoliko novih rubrika! Tu je rubrika „Otkazano“ u kojoj ćemo pričati o igrama koje nikada nisu stigle da ugledaju svetlost dana zbog ovih ili onih razloga, jer je rad na njima prekinut. Svi smo mi nekada imali neke igre čiji smo razvoj pomno pratili i jedva čekali dan kada ćemo ih zaigrati, samo da bi saznali da od toga ništa.

Druga nova rubrika je nešto što smo se odavno pitali zašto nemamo ovo u časopisu? To je tako očigledna, a tako zabavna rubrika – top 10. Ovde ćemo svakog meseca razne kolege raditi razne njihove liste „Top 10“ stvari na teme koje nam god padnu na pamet, vezano za gejming naravno.

Pored ove dve nove rubrike, sledećeg meseca nam stiže još jedna, za koju ćete nam biti potrebni baš VI, dragi naš čitaoče. Ta rubrika će dati priliku našim fanovima da daju svoje mini recenzije nekih igara, još nismo smislili ime, ali nam se za sada sviđa Vox Populi (Glas naroda)!  Više informacija o tome kako da budete deo ove rubrike će uskoro biti objavljeno na našem sajtu.

Toliko za sada, ostavljamo vaš da uživate u stranicama našeg časopisa. Arivederči!

Martovski 124. broj časopisa Play!Zine možete preuzeti na ovom linku u PDF formatu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top