PC

I Kris Avelon je uključen u pisanju za Star Wars Jedi: Fallen Order

Uzbuđenje oko nove Star Wars igre koju nam donosi studio Respawn, autori Titanfall serijala i planetarnog Battle Royale hita Apex Legends, svakim danom sve više raste, pogotovo što smo nedavno saznali da ćemo uskoro imati i zvanično predstavljanje igre.

Hajp sada dostiže nove visine, jer je sinoć i Kris Avelon, čuveni pisac za video-igre, objavio da je upravo završio svoj posao na Jedi: Fallen Order.

Avelon je u svojoj bogatoj istoriji radio na RPG biserima kao što su Baldur’s Gate serijal, Neverwinter Nights 2, Planescape: Torment, Fallout: New Vegas i kontekstu ove vesti i najvažnije – KotoR 2, jednoj od verovatno najomiljenijih Star Wars igara fanova.

Nakon što je napustio Obsidian, Avelon je uglavnom radio kao honorarac, pišući honorarno za igre Divinity: Original Sin II, Into the Breach, Pathfinder: Kingmaker, Omensight, Prey i Dying Light 2, a sada nam otkriva da je radio i na Star Wars Jedi: Fallen, što nam značajno podiže nade za ovaj naslov.

Ne znamo njegovu tačnu ulogu i koliko će njegovog pisanja biti  u igri, ali znamo da ga često angažuju da piše karaktere i ključne likove, tako da je moguće da je napisao nekoliko likova koje ćemo susresti tokom igranja.

Sada ostaje da sačekamo taj april i zvanično prikazivanje prvih detalja iz igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top