Gadgets

Cena Playstation Classic konzole spala na svega 40$

Playstation Classic se pojavio pred početak prošle praznične sezone sa cenom od 100$ u nadi da će svi fanovi i nostalgičari pohrliti da ih što pre pokupe sa polica.

Međutim to se baš i nije desilo, već je ovu konzolu sačekao mlak prijem iz dosta razloga, a jedan od njih je i ograničen broj igara(20) koji su igrači dobijali, a među njima se čak nisu našli ni oni istinski hitovi koji su većinu nas načinili strastvenim igračima.

Nakon kratkog vremena je došlo do prvog sniženja cene ove konzole na oko 60 dolara, a sada imamo još jedno, koje cenu igre spušta čak na 40 dolara. Ovo sniženje je trenutno prisutno kod velikih trgovinskih lanaca, poput Walmarta i Best Buy, a očekujemo da će i ostale prodavnice uskoro spustiti cenu.

Mnogi fanovi starijih Playstation igara misle da je Soni sve ove igre trebao izdati kroz specijalnu kolekciju za Playstation 4, umesto izdavanja konzole sa ograničenim brojem igara.

Nadamo se da će ovo sniženje cena uskoro stići i do nas

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top