PC

Duke Nukem tvorci otkrili novi retro šuter, koji prave u Quake endžinu – Wrath: Aeon of Ruin

Ništa ne udara starije gejmere na nostalgiju kao dobre stare “manly man” pucačine iz 90-ih godina prošlog veka, iz serijala Duke Nukem, Doom, Quake i Wolfenstein.

Samo za vas ljubitelje tih sirovih oldskul šutera iz 90-ih, studio 3D Realms, tvorci originalnog Duke Nukem serijala, predstavili su sinoć najnovijiu igru koju rade.

Zove se Wrath: Aeon of Ruin, i toliko je retro da je zapravo prave u pogonu originalnog prvog Quakea iz 1996. godine, naravno malčice osavremljenog, kako bi bio u koraku sa novom tehnologijom.

Na osnovu onoga što vidimo u trejleru ispod, koji je pogledalo 100 000 ljudi za manje od dana, možemo reći da igra izgleda sjajon i tu je sve što i treba da bude – tvrdi metal, čudovišta i sirovo rokanje istih!

Nema šta, 3D Realms zna svoju publiku i zna šta ona želi, a prošle godine u ovo vreme su nam već doneli još jednu sličnu igru – Ion Maiden.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top